Translate langouage

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

24 ΩΡΕΣ  ΜΟΥΣΙΚΗ
BRAKENEWS GR .ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΣΤΟΥΛΗ

KΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!

Booking.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗ ΠΕΙΣ Ο ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ....


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ   



   ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΤΗΣ  1η ΛΥΚΕΙΟΥ  ΣΤΟ  ΓΕΡΑΚΑ  ΓΙΑΤΙ  
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ   

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΞΑΚΟΥΣΤΗ !!!


εκπρόσωπος των μαθητών έκανε σαφές ότι θέλησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το συγκεκριμένο τραγούδι «χωρίς να προσβάλλουμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, χωρίς να εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις. Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου».
«Δεν θεωρώ δικαιολογημένα την ποινή που μας επιβλήθηκε. Δεν συμφωνεί κανείς με αυτήν, ούτε οι μαθητές, ούτε ο σύλλογος γονέων, ούτε ο δήμαρχος της περιοχής»
<<Ήμασταν μια ομάδα μαθητών που θέλαμε αυτό να το κάνουμε χρόνια. Μας σταματούσαν κάποιοι καθηγητές, με εξαίρεση δύο γυμναστές. Ήμασταν πιο μικροί, φέτος είναι η τελευταία χρονιά, είμαστε πιο κατασταλαγμένοι, γνωρίζουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τα πιστεύω μας. Το Μακεδονικό είναι ένα μείζων ζήτημα της εποχής. Ως πατριωτάκια μας εκφράζει και θέλαμε να πούμε τη γνώμη μας μέσα από την παρέλαση, στην οποία δεν εκπροσωπούσαμε το 10 Λύκειο, αλλά την πατρίδα μας και τιμούσαμε τους προγόνους μας που έκαναν πράγματα για εμάς», λέει ο μαθητής και καταλήγει αναφέροντας πως «δεν έχουμε καμία σχέση με παρατάξεις και κόμματα. Κατηγορηθήκαμε ως φασίστες, ως χρυσαυγίτες, ως εθνικιστές. Δεν έχουμε σχέση με κανένα κόμμα, καμία οργάνωση, καμία παράταξη. Εκπροσωπούμε καθαρά τις απόψεις μας, τίποτα παραπάνω>>

  Δρίτσας - Άδωνις για την αποβολή μαθητών επειδή τραγούδησαν το Μακεδονία Ξακουστή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου