Translate langouage

24 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

24 ΩΡΕΣ  ΜΟΥΣΙΚΗ
BRAKENEWS GR .ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΣΤΟΥΛΗ

KΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!

Booking.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ...

              ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ  ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ    ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ   Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !  Ο  ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ   ΑΝΑ  ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ !    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΛΕΟΝ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΚΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΝΑ  ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ  ΣΕ  ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ  ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ   


ΕΝΑ   ΦΟΡΤΗΓΟ  ΣΚΟΡΠΙΣΕ  ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ   ΣΤΟ   ΒΕΡΟΛΙΝΟ    ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ 
 ΣΕ  ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ   12  ΝΕΚΡΟΙ  48  ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Η επίθεση, την ευθύνη της οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Washington Post, η New York Post και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ,  ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος Ο συνοδηγός του φορτηγού σκοτώθηκε κατά την επίθεση, ενώ ο οδηγός του συνελήφθη. 


   

      


 ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΕΚΘΕΣΗ  ΓΚΑΛΕΡΙ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ  ΤΟ ΡΩΣΟ  ΠΡΕΣΒΗ    ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ   



                     
Ο Ρώσος πρεσβευτής  στην Αγκυρα Αντρέι Καρλόφ έπεσε νεκρός από τα πυρά του 22χρονου Μερτ Αλτιντάς, πρώην αστυνομικού  Ηδη έχουν συλληφθεί η μητέρα και η αδελφή του.
Ο δράστης στεκόταν για ώρα πίσω από τον πρέσβη ενώ εκείνος μιλούσε στα εγκαίνια, πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια τον Ρώσο πρέσβη φωνάζοντας  συνθήματα εκδίκησης για το Χαλέπι. Πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, ο 22χρονος δράστης τραυμάτισε ακόμη τρία άτομα. 



ΣΤΗ  ΖΥΡΙΧΗ   ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ  ΣΕ  ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ   4  ΣΟΑΒΑΡΑ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ   ...ΚΑΙ  Ο   ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΓΙΑ ΝΕΑ  ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ   ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου